SLAĐA ALEGRO DOŽIVELA TEŽAK GUBITAK: Taman što je sa verenikom pronašla sreću usledio je ŠOK!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.04.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Alegro susrela se u životu u par godina sa veoma teškim trenucima, a jedan ju je posebno pogodio i o njemu nije govorila.

Foto: Promo foto
Slađa Alegro

Naime, pevačica je samo dva meseca nakon saznanja da je u blagoslovenom stanju doživela suočavanje sa bolnom činjenicom. Rečeno joj je da je izgubila bebu.

Slađa je otvoreno govorila kako se nosila sa ovim gubitkom i poslala jasnu poruku svim ženama koje su prošle kroz ovu situaciju:

- Teško bude, kažu i ako već imate decu, a kamoli ovako. Svaka žena teži tome, to je kruna odnosa između muškarca i žene. Imam divan brak i samo je to nešto što zaista fali, ali ne smete očajavati nikad. Dignute glave kažete sebi - to je valjda tako trebalo, i idemo dalje. Podrška partnera je u tome svakako najbitnija, ali i prijatelja koji su svake sekunde bili tu i hvala im na tome. Znali su kad treba da me puste samu, a kad da budu tu da me zagrle. Prolazi sve. Dolaze neki novi dani i nove nade - govorila je pevačica nakon gubitka bebe 2015. godine.

Nijednog trena nisam bila depresivna i ponosna sam na sebe. Treba znati pregurati. Samo kažem hvala dragom Bogu što je moj partner takav kakav jeste i što je znao i zna kako treba u takvom trenutku. To je energija, to je ono što vam daje snagu. Daće Bog, biće sve dobro - govorila je Slađa u intervjuu za "Puls".

Inače, pevačica i njen suprug imaju ćerkicu Milu koja je centar njihovog sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading