KARLEUŠA UDARILA NA KULTURU: To PROSE*AVANJE glumaca je budalaština i iskompleksiranost!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.02.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznervirali je.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena.karleusa
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša često vodi ratove sa kolegama, medijima, anonimnim ljudima na internetu, a sada joj smetaju i glumci.

Karleuša je komentarisala nedavnu objavu glumca Miodraga Radonjića na Instagramu gde je govorio o tome kako mu smeta što je javna ličnost ali da je to nametnuto zbog posla kojim se bavi.

-Glumci po difoltu sebe rangiraju malo više u jednoj generalno zabavljačkoj profesiji, svi smo mi zabavljači. Ne može neko sebe u šoubiznisu da smatra umetnikom i da se gnuša  popularnosti  i da sebe ne doživljava kao javnu ličnost i da mu je to ispod časti. Ujedno mu je posao javni da snima i da zabavlja  i izlazi na scenu i snima nešto za publiku, ako to radiš za njih, ti si javna ličnost - počela je svoje izlaganje u emisiji " Ekskluziv", a zatim nastavila oštro:

 

- Ako taj posao dobro radiš, onda si popularan, ako ne radiš dobro onda nisi popularan i onda si ništa!  Prema tome to prose*avanje glumaca je budalaština. Njihovo nipodaštavanje pevača kao niže vrste u kategoriji zabavljača je budalaština i pokazivanje kompleksa - rekla je u pomenutoj emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Atlija

01.02.2021 23:15

Sa kojeg groblj je pobegla karleusa