TOŠIĆ U TAJNOJ VEZI sa dizajnerkom kupaćih kostima! DUŠKO VARA JK sa Anom Jovanović,bivšom ženom pevača!

Autor:

Zabava

12.01.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler i nekadašnja supruga Peđe Blizanca viđeni su u Dubaiju kako razmenjuju nežnosti, a upućeni tvrde da je ljubav planula pre nekoliko meseci

RepublikaFoto: instagram.com/ana.jovanovic
Jelena, Duško i Ana

Fudbaler Duško Tošić i dizajnerka kupaćih kostima i bivša žena pevača Predraga Jovanovića Blizanca Ana Jovanović viđeni su u Dubaiju kako razmenjuju nežnosti.

Kako Srpski telegraf saznaje, jošuvek zakonski suprug Jelene Karleuše i bivša žena muzičara Peđe Jovanovića Blizanca već nekoliko meseci uživaju u strasnoj vezi, a u poslednje vreme emotivni odnos i ne pokušavaju da sakriju od očiju javnosti. Upućeni u odnos fudbalera i dizajnerke tvrde da je veza počela preko društvene mreže.

- Duško i Ana su se upoznali preko Instagrama. On joj je poslao poruku i inboks i ona mu je odgovorila. Počeli su da se dopisuju još dok je on bio u Kini. Kada je došao u Beograd, videli su se i odmah ušli u emotivni odnos - kaže dobro upućen izvor za naš list i dalje objašnjava:

RepublikaFoto: instagram.com/ana.jovanovic
Ana i Duško fotografisali se 29.decembra na istom mestu

- Zbog toga što je Duško još Karleušin zakonski suprug krili su vezu, ali kako je vreme odmicalo, sve im je bilo teže da sakriju emocije. Tako su prvi put viđeni zajedno u Beogradu na jednoj privatnoj proslavi, koju je upravo on organizovao. Došli su zajedno, a ona mu je celo veče sedela u krilu, čak je i muziku čašćavala njegovim novcem. Budući da je žurka bila organizovana za najuži krug prijatelja, smatrali su da mogu da se opuste, pa su se ljubili celo veče. Međutim, već sutra se trač proširio po gradu. Ni glasine ih nisu sputale da se spakuju i otputuju u Dubai. Poveli su i decu da bi imali alibi za ovo romantično putovanje, ali ni tamo nisu uspeli da obuzdaju emocije.

 

RepublikaFoto: instagram.com/ana.jovanovic

Bila u braku sa Peđom Blizancem

Dizajnerka iz braka sa Peđom Jovanovićem, koji je prošle godine okončan, ima troje dece. Dva sina i ćerku. Upravo ona mu je bila najveći oslonac tokom karijere, ali se u javnosti nisu preterano eksponirali zajedno.

 

Kako izvor dalje navodi, Ana i Duško bili su smešteni u istom hotelu "Džumejra bič". Svaku noć su provodili zajedno, čak su im i sobe bile na istom spratu. Neretko su se mogli videti u noćnim barovima kako razmenjuju nežnosti. Zanimljivo je dodati da su i na Instagramu, na kom su se i upoznali, okačili fotografije istog dana (29. decembra) sa gotovo identičnom pozadinom. Jelena Karleuša je sve vreme Duškovog boravka bila u Beogradu, izjavljujući u medijima da je s njenim brakom sve u redu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Duška Tošića, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive niti je odgovarao na naše poruke.

 

RepublikaFoto: instagram.com/ana.jovanovic

Ana za rođendan dobila 1.001 ružu

Ana Jovanović pohvalila se na Instagram profilu 1.001 ružom, koju je dobila za rođendan. Dizajnerka kupaćih kostima ostala je misteriozna i nije želela da se izjašnjava od koga je dobila ovako skup poklon, ali se po čaršiji uveliko šuška da je prelepe ruže između kojih se slikala dobila upravo od Karleušinog još uvek zakonitog muža Duška.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

12.01.2021 19:41

Mladja, lepsa i prirodnija. Bravo Dusko!