ĐANI PONOSNO: Sin mi je velika SRBENDA! Folker tvrdi da se ne odvaja od unuka Nikole

Autor: Dušan Lukić

Zabava

06.01.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan!

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Đani i Slađa Trajković

Folk pevač Radiša Trajković Đani (47) dobio je nedavno unuka Nikolu, a za Srpski telegraf je ispričao da su mu sinovi Miloš i Marko velike srbende, pa priželjkuje da će kroz nekoliko godina da ima ceo fudbalski tim! Folker je za naš list ispričao da uživa u ulozi dede i da se o njemu bolje brine čak i od supruge Slađane Trajković.

Đani: Unuku neću da kupujem stan. To treba da uradi moj sin, što bih ja brinuo o tome

- Otkako sam postao deda manje se krećem po gradu, a više ostajem kod kuće. Moja Slađa i ja uživamo pored malog Nikole, maksimalno pomažemo snajki i sinu oko svega. Dete ima svoje potrebe, mnogo je to posla. Ne sme oko da se skida s njega i uvek neko mora da bude tu. Otkako traje ova korona svi mnogo više vremena provodimo zajedno i drago mi je zbog toga. Za praznike ćemo svi biti na okupu, to je nešto najlepše na svetu. Kako sada stvari stoje, imaću ja dosta unučića. Moji sinovi su prave srbende, ne bi me čudilo da ih imam i deset! To je velika sreća za kuću, nije bitno da li se rađaju devojčice ili dečaci - priča nam folker na početku.

RepublikaFoto: estock
Đani sa Porodicom

Đani tvrdi da unuku neće obezbediti stan, kao što je sinovima, jer smatra da to treba da uradi njegov naslednik.


- Skoro me je neko pitao da li planiram unuku da kupim stan, da mu to bude poklon od dede. Neću valjda bebi sad da kupujem stan! Moj sin i snajka su sposobni da zarade, pa verujem da će oni da bezbede svoje naslednike. Tako sam ja uradio sa svojom decom, mislim da je to stvar koju svaki roditelj treba da uradi. To je sasvim normalna stvar. Moj sin će od mene da dobije svadbu za sve pare i mnogo mi je žao što veselje još nismo napravili. Kad prođe korona, proveselićemo se za sve pare! On je to zaslužio i neću ni dinar da žalim da bi mu taj dan ostao u najboljem sećanju - kaže Đani.
Folker tvrdi da sinove nije razmazio iako se pričalo i pisalo da troše dosta novca.

 


- Nikad nisam krio da sam dobro zarađivao, a normalno je da ću uvek da se pobrinem za to da moja porodica ima dovoljno i da ne trpi ni zbog čega. Sinovima jesam davao možda više novca dok su bili tinejdžeri i jesu imali više od vršnjaka, ali se posle to promenilo. Oni ne vole da se razbacuju, vaspitani su momci. Sposobni su da zarade za sebe i to ponos svakog roditelja. Nijedan posao nije sramota raditi ako je obraz čist - rekao nam je pevač.

 

 

Foto: youtube.com/Premijera Official

Slađa: Novac je kod mene, ne dam da se troši!


Đanijeva supruga Slađa kaže za Srpski telegraf da ona u kući vodi glavnu reč kada su finansije u pitanju, pa tako ovih dana ne dozvoljava da se novac mnogo troši dok ne prođe kriza.
- Žensko sam u kući, ali moja reč je glavna kada su finansije u pitanju. Ne volim da se pare troše na gluposti, a otkako je počeo koronavirus maksimalno se trudim da štekam novac. Đani donosi novac u kuću, ali ja vodim računa o tome kako se raspolaže njime. Imamo velike poreze u toku meseca, sada nema nastupa i bilo bi glupo da se troši glavom bez obzira. Mora da se misli unapred. Pare iz šteka ne mogu da traju večno, a nastupa sada nema. Biće dosta troškova, tu su računi, infostan, a ide mi i svadba sinu. Dogovorili smo se da se malo stisnemo dok ne prođe ovaj haos, a posle ćemo lako - rekla nam je Slađa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading