NAKON ŠTO JE SNIMLJEN KAKO KRŠI EPIDEMIOLOŠKE MERE: Oglasio se Mile Kitić - Evo šta je poručio!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.11.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve demantuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Crna Hronika Media
Mile Kitić
Na društvenim mrežama i portalima u regionu danas je objavljen video u kome je  Mile Kitić prikazan kao osobu koja ne mari za preporučene  mere, a koje su postavljene u svrhu suzbijanja širenja virusa COVID-19. 

Naime, navodi se kako je „pevač Mile Kitić ovih dana nastupao u Bosni i Hercegovini gde je na početku nastupa skinuo masku". 

Ovim povodom oglasio se i pevač koji je oštro demantovao sve što je rečeno protiv njega. Izjavu vam prenosimo u celosti:

 

-Budući da je ovih dana na društvenim mrežama popularan video nastao na jednom mom nastupu, a danas je isti objavljen na brojnim portalima, imam potrebu obratiti vam se na ovaj način! Video je nastao 29.02.2020. u jednom klubu u Nemačkoj, kada nije bilo ni reči o pandemiji, a kamo li o merama koje su sada na snazi, te kada, verujem, niko nije ni slutio šta će nas sve zadesiti! Veoma sam odgovoran, kako zbog svog zdravlja, tako i zdravlja meni bliskih ljudi i sve vas pozivam da poštujemo mere koje se svakodnevno menjaju - kaže Kitić.

Pogledajte sporni video:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading