KIJA NAŠLA NOVU LJUBAV: Krili su dugo vezu, sada su razdvojeni zbog korone!

Autor: Informer

Zabava

06.04.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O emotivnom životu Kije Kockar se spekuliše nadugo i naširoko, a izvor blizak pevačici sada otkriva identitet njenog navodnog emotivnog partnera.

Foto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

– Kija i M.K. se poznaju već dve godine, ali su tek pre mesec dana započeli vezu. M. je priznao da se zaljubio u nju, a Kija mu je rekla da ni ona njega ne gleda samo kao prijatelja. Vezu su u početku krili od javnosti – počeo je priču izvor.

Zatim je objasnio zašto ne mogu da se viđaju.

– M. živi u BiH, ali pošto su zatvorene granice, njih dvoje ne mogu da se viđaju. Zato su stalno na telefonu, gledaju se i pričaju preko kamere. Kija mu je rekla da je dugo bila sama i da teško podnosi što zbog epidemije ne može da se viđa sa njim. M. joj je rekao da dođe kod njega čim otvore granice i da je neće puštati mesec dana da se vrati u Srbiju minimum, kako bi uspeli da nadoknade propušteno vreme. Iako ne ostavlja takav utisak, jako je romantičan, pa joj je tokom izolacije nekoliko puta slao ogromne bukete cveća na kućnu adresu – dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

06.04.2020 09:11

Nema dovoljno muškaraca u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjanin?

Odgovori 19 0
Rade

06.04.2020 13:12

Razočarala nas naša Kija.

Odgovori 12 0
Bojan

06.04.2020 19:36

Ko mnogo bira, ni njega na kraju niko ne izbira. Svi mi imamo svoje mane, a i vrline. Ljubav je pre svega davanje pa tek onda primanje. Voli sve ljude, poštuj ih i kad ti se ne sviđaju ili se ne slažeš sa njima oko nečega, Savršenstvo u životu dođe kao kompromis svih naših mana.