Ona je napravila buru na Balkanu: Hrvati brane srpske narodnjake, a mole da zabrane NJU!

Autor:

Zabava

22.11.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska jutjuberka Kika prethodni mesec našla se u žiži interesovanja zbog ozbiljnog sukoba koji je u jutarenjem programu Prve televizije imala sa kolegom Bogdanom poznatijim kao Baka Prase.

RepublikaFoto: Youtube.com/K1KA
Kika

Očito je da je jutjuberka htela da iskoristi trenutak medijske slave, pa je tako snimla pesmu koja se vrlo brzo našla na trending listama u većini balkanskih zemalja.

Međutim i pored velikog broja pregleda pesma ima dvostruko više dislajkova nego lajkova i na hiljade loših komentara.

Na hrvatskom portalu"Index.hr" objavljen je tekst o Kiki pod naslovom "Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke".

RepublikaFoto: Youtube.com/K1KA
Kika

"Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme na internetu. Ona je glavna junakinja drame s najpopularnijim balkanskim jutjuberom Bakom Prasetom, koji ju je brutalno izvređao u više navrata. Fanovi Bake Praseta, kojih ima više od milion, navalili su na ‘dislajk’ dugme na Jutjubu, pa Kika i njena rep pesma ovih dana obaraju rekorde", navodi hrvatski portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading