(VIDEO) Ona će nas predstavljati na Evrosongu: Nevena Božović pobednik Beovizije

Autor: Tanjug

Zabava

03.03.2019

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica festivala "Beovizija 2019" i predstavnica Srbije na 64. takmičenju za "Pesmu Evrovizije" je Nevena Božović, odlučeno je večeras glasanjem na finalnoj večeri "Beovizije".

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nevena Božović

Nevena Božović će sredinom maja u Izraelu, u Tel Avivu, predstavljati Srbiju sa pesmo "Kruna".

- Ja moram svima da se zahvalim i izvinjavam se što ne mogu da se kontrolišem. Ovo je pesma za mog dečka Nikolu- rekla je pobednica kroz suze.

U revijalnom delu večeri, nastupao je Željko Joksimović koji je četiri puta išao na "Evrosong“ – dva puta kao kompozitor i izvođač, a dva puta kao autor numere. Usledilo je podsećanje na pesmu Nije ljubav stvar, koju je Joksimović 2012. izvodio na takmičenju za najbolju pesmu Evrope u Bakuu, a zatim i televizijska premijera nove Željkove pesme Možda je to ljubav i hit Ludak kao ja. 

Za mesto u finalu "Beovizije 2019“ izborilo se 12 izvođača – po šest u dve polufinalne večeri, održane 27. i 28. februara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

04.03.2019 06:57

Upste nije morla da se pravi Beovizija, da bi na kraju ovu izabrali. Ne znam kome nije vise jasno da ova devojka ima energiju kao moja baba posle vecere i te pateticne pesme su nesto od cega mi se dize kosa na glavi. Devojka nema faktor x, nema harizmu... kao mrtav konj.. moze da peva kako hoce ali to nije dovoljno. Uostalom vec je jednom bila na Evroviziji... pa svaka cast.... neka se zahvali tome ko je gura. Na Beosongu je bilo bar 3 pesme koje se ne mogu ni uporediti sa ovom. Odvratno!