Pune baterije na putovanju: Željko i Jovana slave godišnjicu na Maldivima!

Autor:

Zabava

23.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Željko Joksimović objavio je na Instagramu kratak snimak sa Maldiva, gde se trenutno odmara sa suprugom voditeljkom Jovanom Joksimović, a na ovoj ezgotičnoj destinaciji će proslaviti i sedam godina braka.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Jovana i Željko...

Slavni par je 20. januara 2012. godine u tajnosti izgovorio sudbonosno "da" upravo na ovim bisernim ostrvima usred Indijskog okeana, pa je rešio da se ponovo vrati i na ovom mestu proslavi godišnjicu braka.

Pevač se kratkim snimkom fanovima pohvalio na Instagramu

Željko je na Instagram profilu prekjuče objavio klip na kom se vidi kako obilazi peskovite plaže i obalu, a suprugu je iznenadio i voćnom tortom na kojoj je ispisano "Srećna godišnjica". Brojni pratioci čestitali su poznatom paru ovaj jubilej i poželeli im da ih proslave još mnogo.

Podsetimo, Jovana i Željko venčali su se na Maldivima pre sedam godina i napravili građansko venčanje, a potom su se jedno drugom zakleli na ljubav dve godine kasnije u Crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading