SVEKAR: Uhapsiće i mene zbog ubistva Jelene

Autor:

Vesti

18.09.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, zapao je u pravi delirijum zbog straha da će ostatak života sa sinom Zoranom provesti iza rešetaka!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran i Vladimir Marjanović

Kako Srpski telegraf saznaje, nakon hapšenja Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, čije unakaženo telo je pronađeno 3. aprila prošle godine na nasipu u Borči, u panici su i ostali članovi ove porodice. Najnervozniji od svih je Vladimir, koji već ima zdravstvenih problema.

Negira krivicu

- Jelenin svekar negira da ima ikakve veze sa zločinom. To stalno ponavlja u razgovoru s prijateljima i komšijama, ali ga je hapšenje Zorana veoma uznemirilo. Stalno ponavlja da će i on i njegov drugi sin Miloš u zatvor s Zoranom. U velikom je strahu da će im policija staviti lisice i odvesti ih kada im sledeći put zakuca na vrata - kaže sagovornik Srpskog telegrafa blizak Marjanovićima.

Zoran Marjanović je zbog ubistva supruge uhapšen u petak uveče u porodičnoj kući u Borči, 17 meseci nakon zločina. Policija je tokom naknadnih analiza pronašla ključne tragove koji su doveli do hapšenja ubice za ovaj stravičan zločin.

DNK uzorak, pronađen nakon ekshumacije pevačice koju je zatražila porodica Krsmanović, ukazao je na supruga pevačice kao mogućeg izvršioca. Ipak, najvažniji dokaz u istrazi je trag blata i krvi na Zoranovim farmerkama.

Iako je Zoran tvrdio da nije bio na mestu na kojem je Jelena nađena, blato na njegovim pantalonama opovrglo je njegovu tvrdnju.

Sumnju da je još neko iz porodice umešan u zločin dodatno su podgrejali tragovi varikine na Jeleninom telu, dok su svi mediji neposredno nakon ubistva prenosili da su Marjanovići celu kuću oprali varikinom.

Zbog toga, ali i još nekim drugih tragova, policija sumnja da Zoran nije sam umešan u ovaj zločin i da je morao da ima pomagača.

S tim u vezi, nedelju dana pred hapšenje Zorana, u stanicu je privedena cela njegova porodica, a jedino je njegovom bratu bilo određeno zadržavanje.

Privođeni u stanicu

- Tokom istrage ubistva svi članovi porodice su više puta do sada privođeni na informativne razgovore, a poslednji put je to urađeno dok je Zoran bio u rijalitiju. Svi su pušteni kući nakon razgovora, osim Miloša Marjanovića, kome je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati. Nakon isteka pritvora, i on se našao na slobodi - kaže izvor Srpskog telegrafa i navodi da se istraga i dalje nastavlja.

- Takođe, DNK tragovi su ponovo uzimani od cele porodice. Vrlo brzo očekujemo da budu gotove dodatne analize - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading