Doktorka Danica Grujičić: Oni koji tvrde da bombarodvanje nije uticalo na porast obolelih od raka, nikada nisu lečili onkološke pacijente

Autor: b92.net, Republika

Vesti

31.10.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnica Odeljenja za neuroonkologiju KCS Danica Grujičić izjavila je da će posledice NATO bombardovanja u Srbiji biti ispitane na naučnoj osnovi. Kako je rekla, oni koji tvrde da bombardovanje nije uticalo na porast broja obolelih od kancera "nikada nisu lečili onkološke pacijente".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Danica Grujičić

Dr Grujičić je rekla da će Komisija koju su formirala četiri ministarstva na naučnoj osnovi i matematički precizno ispitati posledice NATO bombardovanja.

- Kad sve budemo izanalizirali, onda ćemo razgovarati o tome, a oni koji tvrde da bombardovanje nije izazvalo veći broj obolelih od raka nikada nisu lečili nijednog pacijenta sa onkološkog odeljenja - rekla je dr Grujičić novinarima nakon obilaska novoizgrađene zgrade Centra za ''Iks nož'' u okviru KCS, kojem su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading