Vulin: Kandićeva je zaslužila prezir srpskog naroda

Autor:

Vesti

11.07.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik PS-a Aleksandar Vulin reagovao je na izjavu Nataše Kandić da bi Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu trebalo da zakonom zabrani negiranja izmišljenog genocida u Srebrenici.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Mene ne obavezuju zakoni koji bi se mogli nametnuti u BiH, ali me obavezuje dužnost da istina o stradanju Srba ne ostane  sakrivena. Ne bi bilo prvi put da se Srbima zakonom određuje šta je istina i Pavelić je donosio zakone kojima se Srbima branilo da misle i pišu. Koliko god da je za svoju mržnju prema Srbima zaslužila i dobila odlikovanja od Hrvatske i takozvanog Kosova, Nataša Kandić je još više i zaslužila i dobila prezir i sažaljenje od srpskog naroda - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na tvit Nataše Kandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strahinja

09.09.2021 11:38

Zaslužila je ona i više od prezira ali o tome neka misli država.Što se tiče nas gradjana mi možemo da osećamo samo gadjenje prema dotičnoj.