RUSKI AMBASADOR BOCAN-HARČENKO BRUTALNO ODGOVORIO ČEDI JOVANOVIĆU! Nismo ti mi trovali ćerku, to je apsurd!

Autor: Republika

Vesti

14.05.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Rusije u Beogradu, Aleksandar Bocan-Harčenko, reagovao je nakon optužbi lidera LDP Čedomira Jovanovića da je njegova ćerka bila meta ruskih agenata 2019. u jednom tržnom centru.

RepublikaFoto: Tanjkug/Rade Prelić, Dragan Kujundžić
Čedomir Jovanović u klinču sa Aleksandrom Bocan-Harčenkom 

Ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko brutalno je odgovorio lideru LDP Čedomiru Jovanoviću, koji je optužio Rusku Federaciju, tačnije navodne agente te zemlje, da su pokušali 2019. da drogom "otruju" njegovu ćerku u jednom tržnom centru u Beogradu. 

- Dugo nismo čitali takve zlonamerne izmišljotine. Njihova potpuna apsurdnost je očigledna svima, koji zdravo rasuđuju, i ne zaslužuje nikakvih komentara - poručio je kratko i jasno za Sputnjik ambasador Bocan-Harčenko. 

Jovanović je ranije, podsetimo, u izjavi za "Blic" naveo da je otkazao svoju pratnju zato što je njegovoj deci ukinuto obezbeđenje, navodeći pritom da je ta odluka sporna, pre svega zbog navodnog nemilog događaja iz 2019.  

Naime, kako je rekao, u leto te godine u tržnom centru nepoznati ljudi su sipali prah u sok devojčice i terali je da ga popije, a kad je došla policija trojica muškaraca izvadila su ruske diplomatske pasoše.

- Zatim je po njih došao neko iz ruske ambasade i izveo ih, a kasnije je utvrđeno da je u prahu bila droga MDMA - optužio je Jovanović, na šta je Bocan-Harčenko morao da reaguje.   

Jovanoviću je, podsetimo, obezbeđenje dodeljeno još 2001, a u međuvremenu je svako njegovo dete dobijalo pratnju jer je procena bila da je to neophodno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Luka

14.05.2021 14:27

Koliko je državu Srbiju ,bolje reći srpske poreznike koštalo to obezbeđenje,samo zato jer je u jvnom prostoru bio uvek spreman na laprdanja pritiv Srbije. kao zemlje i naroda.

Deda

16.05.2021 12:38

Mozda su deca videla da im se otac dopinguje pa rešila i ona da krenu istim stopama, pa sad kako objasniti prisustvo MdMA u krvi nego hteli da nas potruju.... teorija tacna isto toliko kao i teorija o Rusima...