Dačić: Izgradnja Regionalnog stambenog programa je dug proces i nema lepšeg osećaja nego videti radost na licima korisnika

Autor: Republika

Vesti

30.05.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je u Sevojnu obeležavanju završetka radova i dodeljivanju ključeva za izbegle porodice iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa.

RepublikaFoto: MSP
Ivica Dačić

Na današnjoj svečanosti dodeljeno je 30 ključeva od stanova koji su izgrađeni u dva objekta, jedan sa 20 stanova iz potprojekta 4 i drugi sa 10 stanova iz potprojekta 5 Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.

U svom obraćanju, ministar Dačić je istakao da je poslednjih nekoliko godina učestvovao na svečanostima povodom početka radova u okviru RSP, a posebno zadovoljstvo, što je sada, učesnik ove vrste svečanosti – dodele ključeva stanarima.

Ministar je zahvalio partnerima iz međunarodne zajednice, UNHCR-u, OEBS-u, Savetu Evrope, Komesarijatu za izbeglice i migracije i jedinicama lokalne samouprave koji zajedničkim angažmanom doprinose uspehu ovog važnog projekta.

- Realizacija Regionalnog stambenog programa je dugotrajan proces, koji nije uvek bio lak, ali za sve nas koji smo uključeni nema lepšeg osećaja nego videti konkretne rezultate u njegovoj primeni i radost na licima korisnika, koji će uskoro biti u svojim novim domovima i započeti jedno novo, sigurnije i, nadam se, rasterećenije životno poglavlje - zaključio je ministar Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading