Vučević ugostio kineske stručnjake

Autor: alo

Vesti

27.03.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad se sprema da primi oko 1.000 pacijenata obolelih od koronavirusa, ukoliko za tim bude potrebe, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je stručnjake iz Kine koji su u toku dana stigli i dali dalje instrukcije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministar odbrane Aleksandar Vulin, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i major Prve brigade kopnene vojske Srbije Nedeljko Nedeljković obišli su danas u Master hali Novosadskog sajma pripadnike Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i volontere koji su angažovani na obezebeđivanju uslova za prihvat i smeštaj lica sa lakšom kliničkom slikom virusne infekcije Kovid 19, ukoliko se za tim ukaže potreba.

Predviđeno je da u Master hali i Hali 1 Novosadskog sajma, koje su dezinfikovane, bude oko 1000 kreveta, koji su postavljeni, a nameštaju se dodatni toaleti, tuš kabine, paravani, smeštaj za medicinske radnike i prostorija za medicinsko osoblje, kao i sve drugo što je potrebno.

Tim povodom su stručnjaci iz Kine stigli u Novi Sade da obiđu Sajam i daju dalje instrukcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading