(FOTO, VIDEO) U Prištini pripremljen MRTVAČKI SANDUK za Kurtija?!

Autor: Republika

Vesti

02.03.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opoziciona Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja, koja je najžešći protivnik ukidanja takse, poslala je danas premijeru Aljbinu Kurtiju kovčeg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aljbin Kurti

Opoziciona Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradianja, koja je najžešći protivnik ukidanja takse, poslala je danas premijeru Aljbinu Kurtiju kovčeg.

Uhapšeni pripadnici Haradinajeve stranke

Kovčeg je oblepljen papirima A4 formata na kojima, između ostalog, piše 100 odsto takse, obećanja, principi, reciprocitet.

U međvremenu u parlamentu je u toku vanredna sednica, sazvana na zahtev 41 opozicionog poslanika protiv Kurtijeve najave o postepenom i uslovnom ukidanju takse na robu iz Srbije i BiH.

Nešto kasnije, prištinski mediji navode da je nekoliko mlađih aktivista opozcione Alijanse za budućnost Kosova uhapšeno zbog kovčega. O njihovom hapšenju poslanike je na vanrednoj sednici parlamenta obavestila zamenica predsednika ABK Teuta Hadžiju.

- Duboko žalim zbog hapšenja mladih ABK, koji su sproveli ovu aktivnost - rekla je Teuta Hadžiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading