NOVE VARNICE U DS! Čovek blizak Lutovcu napao Balšu: Božović je "tetkica iz Ćuprije"

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

15.02.2020

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među demokratama ponovo padaju međusobne prozivke, a sada se na meti našao poslanik DS Balša Božović!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Balša Božović

Naime, Dejan Petrović iz Šapca, blizak predsedniku DS Zoranu Lutovcu i šefu Izvršnog odbora DS Dušanu Kostadinoviću, udario je na Božovića i nazvao ga tetkicom. Petrović je napisao: „Balša zvani tetkica iz Ćuprije“, aludirajući na to što se Božović zalaže za prava otpuštenih žena u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji. Ubrzo su usledile reakcije na Tviteru i pitanja za Lutovca zašto sve ovo trpi.

- Čovek koji se lažno predstavlja kao demokrata. Član rukovodstva DS. Deo Lutovčevog tima podsmeva se Balši jer se bori za prava obespravljenih. Lutovac, zašto ovo trpiš - jedan je od tvitova.

Božović za Kurir kaže da je neprihvatljivo korišćete tuđe nesreće da bi se nekome napakostilo.

- Petrović ima slobodu da meni zameri šta hoće, da mu se ne sviđa ono što radim ili misli da treba drugačije, ali da u obračunu sa mnom koristi nesreću žena koje su ostale bez posla i da se ruga tome, to je neprihvatljivo - rekao je Božović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading