Matić: Jeremić je beskrupulozni političar

Autor:

Vesti

21.12.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vuk Jeremić je spreman da trguje sa najvišim nacionalnim interesima pri čemu čini neprocenjivu štetu svojoj državi", kaže poznati istraživački novinar u izjavi za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Matić

Marko Matić, koji se u nekoliko navrata bavio aferama Vuka Jeremića, pre svega korupcionaškim skandalom vezanim za Hongkong, za naš list kaže da političke kalkulacije i postupci Jeremića u vreme dok je bezglavo jurio funkciju generalnog sekretara UN pokazuju da je reč o beskrupuloznom čoveku koji je na sve spreman zarad ostvarenja svojih ličnih interesa.

- To se nije promenilo ni do danas, kada Jeremić svakodnevno demonstrira spremnost da se udruži i sa crnim đavolom ne bi li se nekako dočepao vlasti i novca građana Srbije. Najgore od svega je to što je Jeremić u svojim nastojanjima spreman da trguje sa najvažnijim nacionalnim interesima, čime nanosi neprocenjivu štetu svojoj državi i svom narodu - istakao je Matić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Janko

21.12.2019 11:11

Kao i svi iz opozicije, ne biraju sredstva da dodju na vlast i ponovo pustose ovu zemlju.

Odgovori 10 0
Mrmot

21.12.2019 16:18

Jeremić je velika štetočina,to je svima jasno. Ne smemo dopustiti takvima da nas opet vode u propast da bi se oni lično bogatili.