POKAZALI DA NEMAJU POLITIKU! Antić: Savez za Srbiju hoće rad u skupštini da zameni ulicom!

Autor: Republika

Vesti

13.01.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom najave potpredsednika Narodne Stranke Nikole Jovanovića, da odbornička grupa Saveza za Srbiju neće učestvovati u radu parlamenta Beograda dok traju protesti opozicije, oglasio se ministar u Vladi Republike Srbije i visoki funkcioner SPS, Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Antić

- Koalicija oko Dragana Đilasa i Vuka Jeremića nije izdržala ni godinu dana i najavljuje napuštanje parlamentarnog života, iako je to dobila kao obavezu od jednog broja građana Beograda. Njihova nervoza i ljutnja zbog teškog izbornog poraza u martu prošle godine postala im je nepodnošljiva, a naročito im je nepodnošljivo saznanje da su sada još dalje od ostvarenja sna o dolasku na vlast. Namera Saveza za Srbiju da rad u Skupštini grada Beograda zameni za ulicu konačna je potvrda da ova grupa nema nikakvu politiku, niti želju da radi na poboljšanju života u glavnom gradu. Oni su time okrenuli leđa svojim sugrađanima, koji su ih poslali u parlament da zastupaju njihove interese. 
Da ulica može da donese bilo kakvo rešenje od interesa za građane, parlament ne bi ni postojao, ali to prvo pravilo demokratije ne žele da prihvate u savezu Đilasa i Jeremića. Izlaskom iz Skupštine Beograda pokazuju da nemaju politiku, ni volju da se njome bave, niti da imaju poštovanje prema građanima koji su za njih glasali. Njihova politika se svela na ulicu, buku i demagoške parole od čega građani nemaju baš nikakvu korist. Skupština grada Beograda će, kao i do sada, savesno i odgovorno donositi odluke za stalno unapređivanje života u glavnom gradu, sa ili bez odbornika Saveza za Srbiju, jer to joj dužnost koju je dobila od ogromne većine Beograđana - rekao je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading