Srbi iz Podujeva pušteni iz pritvora: Ne bi nas dirali da jedan od policajaca ne mrzi Srbe!

Autor: Tanjug

Vesti

25.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Perović Milojković (35) i Miloš Ivković (40), koje su pripadnici kosovske policije uhapsili u subotu popodne ispred porodične kuće Perovica, u podujevskom selu Medregovac, pušteni su danas iz pritvora u policijskoj stanici u Podujevu gde su proveli noć.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Večernje novosti prenose da su oni su pušteni posle saslušanja kod istražnog sudije Osnovnog suda u Podujevu, gde su privedeni oko podneva.

- Iako se sudija prema nama ponašao zaista korektno jer sticajem okolnosti poznaje moju čitavu porodicu, zaista se loše osećam posle ovog hapšenja. Brinem za svoje šestoro dece od kojih najmlađe ima pet a najstarije 13 godina - ističe Milena za “Novosti” dodajući da je od trenutka hapšenja ispred roditeljske kuće u Medregovcu do nedelje popodne osećala jaku glavobolju.

I njen prijatelj i komšija iz Medveđe gde inače žive, a koji je pošao sa Milenom do njenih roditelja Milice i Radisava kako bi ih preveli u Medveđu, nije raspoložen za priču, ali ističe da su se pripadnici kosovske policije u stanici u Podujevu prema njima sve vreme ponašali korektno.

- Patrola koja nas je uhapsila vrlo dobro zna da se nama kuća nalazi na samoj administrativnoj liniji i sigurna sam da to ne bi ni učinili da nije bilo jednog među njima koji je insistirao na tome i koji očigledno ima izraženu mržnju prema Srbima - dodaje Milena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading