DRŽAVA NAGRAĐUJE! Brzo dostavite svoju prijavu i neophodna dokumenta: Pobednicima u ruke ide 10 miliona!

Autor: novaekonomija.rs, Republika

Vesti

02.02.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave raspisalo je konkurs za dodelu godišnje nagrade za najbolju opštinsku ili gradsku upravu u 2019. godini, a pobednici će podeliti ukupno 10,4 miliona dinara.

Foto: Ilustracija

Ministarstvo će dodeliti nagrade u četiri različite oblasti, a lokalne samouprave koje budu proglašene najboljim dobiće pravo na nagradu od 2,6 miliona dinara, navodi se u objavljenom javnom pozivu.

Oblasti za koje se dodeljuje nagrada su efikasnost i delotvornost, transparentnost i učešće javnosti u radu lokalne samouprave, odgovornost i vladavina prava, ravnopravnost i anti-diskriminacija.

Prijave za nagradu dostavljaju se isključivo elektronskim putem, a formular za prijavu nalazi se na sajtu ministarstva.

Nakon analize pristiglih prijava i prateće dokumentacije, Komisija za dodelu godišnje nagrade utvrdiće predlog odluke o dodeli godišnje nagrade za svaku od navedenih oblasti i dostaviti ga ministru nadležnom za poslove lokalne samouprave.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Branko Ružić

Odluku o dobitnicima donosi ministar nadležan za poslove lokalne samouprave Branko Ružić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading