PODSEĆANJE NA MINULA VREMENA: Duh starog Beograda u najmodernijem delu metropole!

Autor:

Vesti

23.10.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvo starosedelaca i ljubitelja "Savamala", u nedelju, 21. oktobra 2018. godine, organizovalo je "Savamalski bazar starina".

RepublikaFoto: Promo foto
Gudački kvartet

Na Sava promenadi, Beograđani i gosti glavnog grada imali su priliku da vide autentične eksponate i vredne predmete iz kulturne baštine. Veliki broj izlagača predstavio je svoje lične kolekcije, a poseban štimung bila je muzička pratnja gudačkog kvarteta.  Ovo popodne uveličali su i vinari koji su za zadovoljne posetioce organizovali degustaciju arhivskih vina. 

Bio je to jedinstveni doživljaj koji je podsetio na duh starog Beograda u ambijentu najmodernog dela metropole koji neguje tradiciju i sadašnjost pretvara u budućnost.

RepublikaFoto: Promo foto

Još jedna manifestacija u organizaciji društva "Savamala" kojima je cilj da više sugrađana  oseti duh urbane kolevke Beograda i njegovog izrastanja u prestonicu tradicionalne kulture i savremenog stila života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading