OGLASILO SE "Zelenilo" posle dojave da im je vozilo na TRAVI!

Autor:

Vesti

13.06.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je vozilo Javnog komunalnog preduzeća uslikano na travnatoj površini, što se kažnjava, iz preduzeća su se oglasili povodom "nezgodne situacije" i objasnili šta se zapravo dešavalo na travi toga dana na Malom Tašmajdanu.

RepublikaFoto: Republika.rs


- Iz dostavljene fotografije se vidi, da komunalno vozilo–kiper, nije parkirano na zelenoj površini, već je u procesu rada, što pokazuju upaljena zadnja svetla koja su jasno uočljiva na dostavljenoj fotografiji. 
Reč je o komunalnom vozilu, koje je angažovano za rad u parku, za održavanje zelenih površina i ono najčešće služi za istovar materijala koji je potreban za park ili za utovar materijala iz parka koji je potreban da se odveze. Fotografija koju ste nam dostavili je uslikana u parku Mali Tašmajdan, gde su u toku radovi na sanaciji hidrantske mreže. Predmetni kamion je jednim delom zadnjeg točka stao na ivičnjak, kako bi zaposleni istovarili zemlju za sanaciju. Zakon i gradske odluke se moraju poštovati od strane svih - navodi se u saopštenju.

Podsetimo kazne za nezakonito parkiranje na travnatoj površini kreću se od 5.000 na više. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading