Unapredite svoje poslovanje uz pomoć savremenih tehnologija

Autor:

Vesti

30.10.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljamo Vam Code platformu. Rešenja ove platforme se mogu implementirati u okviru objekata gde cirkuliše veliki broj ljudi, npr čekaonica gde se nalaze klijenti koji čekaju na red da budu usluženi. Čekanje nikom nije prijatno, primenom rešenja ove platforme sa psihološke strane gledano možemo skratiti vreme čekanja. Dok klijenti čekaju red, imate apsolutnu njihovu pažnji, to treba iskoristiti, a savremena tehnologija nam može pomoći u tome.

Foto: Promo foto

Code digital signage

Na ekranima koji se nalaze unutar čekaonica možete plasirati reklamne poruke, koje želite da dodju do vaših klijenata. Celokupnim sadržajem se upravlja sa jedne centralizovane lokacije, gde možete zakazivati sadržaj koji želite da bude emitovan. Na ekranima se mogu emitovati sledeći sadržaji:slike, audio I video fajlovi, web stranica, dodaci (Instagram, Twitter, hashtag wall, vremenska prognoza, calendar, QR code…). Sadržaj koji se plasira na ekranima u okviru čekaonica može poslužiti da se prezentuje aktuelna ponuda ili usluge (pregledi ili intervencije) koji su na akciji  tog meseca. Primena rešenja digital signage-a u okviru vaših cekaonica dovodi do subjektivnog osećaja da vreme brže prolazi.

Code WIFI

Standardno pitanje, ,,koja je šifra za WIFI” odlazi u prošlost.

Klijentima je omogućen pristup Internetu putem različitih načina logovanja (nalozima na društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook, gmail, sms, promokodovi…). Na ovu stranicu može se integrisati facebook dugme LIKE, pa se klijentu mogu upoznati I sa sadržajem na društvenim mrežama.

Prilikom logovanja klijentima se prikazuje stranica koju takodje možete koristiti u promo svrhe za najavu novih dogadjaja, ponuda, akcija.

CODE AS

Usluga Code audio streaminga nam omogućava da kontrolišemo audio sadržaj unutar čekaonice. Kreirajte muzičke play liste po vašem ukusu. Celokupan sadržaj se može obogatiti personalizovanim džinglom, gde možete pozdraviti svoje klijente ili im predstaviti trenutne pogodnosti. Sistem radi na principu zakazivanja play lista.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od predstavljenih  usluga možete nas kontaktirati na code@bitinfo.co.rs ili na sledeći broj telefona 011 45 15 920. Promo period važi mesec dana, gde možete probati neku od usluga bez naknade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading