Sve najbolje od kraljevske porodice: Čestitka Srpskom telegrafu od srca!

Autor:

Vesti

25.03.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao da je već prošlo tri godine? Ali eto, vreme je proletelo i izgleda kao da je prvi broj Srpskog telegrafa izašao juče... Doduše, jeste taj jučerašnji dan, 24. mart, naš rođendan, ali mi ugasismo već treću svećicu, odavno bejaše taj prvi broj... I kako je red u našem narodu da se slavljeniku čestita rođendan, tako smo i mi od mnogih čitalaca, ali i učesnika javnog života, dobili pregršt želja da nastavimo s radom i borbom za istinu i za Srbiju.

Poslednja u nizu čestitki stigla je baš s "visokog mesta" - od naše kraljevske porodice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
NJ. K. V. Prestolonaslednik Aleksandar sa suprugom Katarinom

U čestitki upućenoj našim novinama, naslovljenoj na glavnog urednika Milana Lađevića, Njegovo Kraljevsko Visočanstvo prestolonaslednik Aleksandar nam sa suprugom, od srca, čestita tu treću godišnjicu.

Prestolonaslednik se osvrnuo i na našu prethodnu saradnju, naročito istakavši da uživa u čitanju zanimljivih članaka u Srpskom telegrafu.

- Želim da se ova saradnja nastavi, a Vama i Vašem timu želim mnogo uspeha, dobrih priča i najboljeg novinarstva u narednim godinama - stoji, između ostalog, među željama kraljevske porodice našim novinama.

Foto: Republika
Čestitka iz kraljevske porodice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading