Zločinci iz SAD ne daju Amerikancima da piju vodu na Kosovu: Trujemo samo Srbe, ne uzimajte "česmovaču"!

Autor: Tanjug

Vesti

11.03.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto su tokom zajedničke terorističke akcije 1999. godine NATO i šiptarski teroristi zagađivali teoritoriju južne srpske pokrajine, ali i centralne Srbije, uranijumskim bombama i kojekakvim toksičnim materijalom, oglasio se američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji je upozorio američke građane da ne treba da koriste vodu iz česme za piće!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Priština

Naravno, inicijalna ideja SAD-a nije ni bila da truje svoje, nego građane Srbije, u cilju stvaranja etnički čiste teritorije na jugu naše zemlje, jedino im je problem što su u međuvremenu potrovali i italijanske vojnike iz sastava zločinačkog NATO (Kfor), koji su zbog dobijanja kancera potražili pravdu pred italijanskom državom, ali i Albance koji žive na Kosovu, ne razmišljajući o tome da je voda univerzalno dobro i da ne pravi, poput Amerikanaca, razliku na Šiptare, Srbe, Amerikance, Italijane...

Bilo kako bilo, kosovska teritorija se našla na spisku zemalja u kojima, prema podacima CDC, vodu iz česme ne treba koristiti za piće, objavio je portal Insajdera. Ovi podaci CDC se redovno ažuriraju da bi se Amerikancima skrenula pažnja, u kojim zemljama ne treba konzumirati vodu iz česme.

Prema pisanju prištinske Kohe, Kosovo* je teritorija gde vodu iz česme ne treba konzumirati.


Na spisku se, kako se navodi, nalazi 187 zemalja u kojima turisti ne bi trebalo da koriste tzv. "česmovaču" za piće.

To, navodi se, ne bi trebalo da znači je voda u tim zemljama neupotrebljiva, već da je samo ne treba piti, piše Koha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading