Lončar: Princeza Katarina 25 godina pomaže srpsko zdravstvo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.03.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Lifeline Velika Britanija", čiji je pokrovitelj princeza Katarina, obeležila je 25 godina rada gala večerom u Londonu, na kojoj su prikupljene donacije za opremanje dečjih bolnica u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Zlatibor Lončar

Svečanoj večeri su prisustvovali ambasadorka Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, kao i više od 200 zvanica iz dijaspore i uglednih građana Londona. 

Lončar je u obraćanju istakao značaj pomoći koju zdravstvu Srbije već 25 godina obezbeđuje princeza Katarina.

- Zdravstvo Srbije je i u najtežim vremenima za našu zemlju uspevalo da zadrži svoj integritet i sposobnost i spremnost da svom narodu pruži svu potrebnu pomoć", rekao je Lončar.

On je istakao da srpsko zdravstvo i danas uspeva da odgovori na aktuelne izazove i zahteve i građanima pruži usluge visokog kvaliteta i vrednosti. 

Ministar je dodao da je u tome veoma značajna pomoć istaknutih humanitaraca, među kojima posebno mesto zauzima princeza Katarina i izrazio zahvalnost na nepresušnoj energiju, koju potvrđuju Katarina i njen suprug Aleksandar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading