Pičvajz u aleksinačkom domu zdravlja! MASOVNA TUČA roditelja na pedijatriji, policija reagovala

Autor: J. D. J.

Vesti

01.02.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan roditelj napravio je incident na odeljenju pedijatrije, zbog čega je morala da reaguje i policija.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

Naime, otac je doveo dete pod temperaturom i zahtevao da ga odmah pregleda lekar, ali je procena nadležnih bila da nije hitan slučaj i da može da sačeka jer je na desetine mališana već bilo u čekaonici.

To, međutim, ovom ocu nije bilo dovoljno već je krenuo da se svađa, pa je, kako tvrdi izvor Srpskog telegrafa, nastala masovna tuča, zbog čega je osoblje pozvalo policiju. 

Doktor Rodoljub Živadinović, direktor aleksinačkog DZ, kaže da nikakve tuče nije bilo, ali priznaje da su intervenisali organi reda. 

- Rečeno je i da je radio jedan pedijatar, te da je zbog toga nastala gužva, što nije tačno. Radila su dva lekara, od kojih je jedan primio 50, a drugi 54 pacijenta, ali i da je radio jedan, to sigurno nije zato što je to naša obest, već zato što nemamo više. Roditelj je doveo dete koje nije bilo hitan slučaj, sestra mu je rekla da sačeka, ali je on bio neprijatan i ona je na kraju pozvala policiju. Nemam informaciju šta je uradila, ali tuče nije bilo, samo ružnih reči i to se događa svakog dana. Naši radnici trpe torturu pacijenata, a nemoguće je sa postojećim brojem lekara pregledati više. Oni rade kao hobotnice, ni na pauzu ne idu - kaže Živadinović.

Direktor napominje i da je sve maslo stomatologa D. O., koji već četiri godine šalje razne prijave medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading