Kontroverzni student opet šokira: Jevđić uhvaćen u prevari

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

24.11.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u postupku protiv studenta Milana Jevđića navodno je donela odluku o kažnjavanju studenta strogim ukorom. Jevđić, student koji je gostovao u emisiji "Život priča" i koji je, smatra se, svojom tužnom pričom prevario Srbiju, je odgovoran što je, jula ove godine, na ispitu iz pedijatrije, koristio nedozvoljena sredstva.

RepublikaFoto: instagram.com/jevdjic_milan
Milan Jevđić

Jevđić je navodno kod ispitivača prof. dr Dragane Vujić koristio kombinaciju ispitnih pitanja koju je unapred pripremio da bi je zamenio kombinacijom koju izvuče.

Time je imao uvid, izvršio disciplinsku povredu iz člana 9. tačka 8. Pravilnika o disciplinskoj odgovornosti studenata Univerziteta u Beogradu. Zato je kažnjen disciplinskom merom, strogim ukorom. Odluka fakulteta je navodno doneta 26. septembra na zahtev dekana Medicinskog fakulteta, a potpisao ju je prof dr Petar Bulat, predsednik disciplinske komisije.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading