SPREMITE ZALIHE: Sutra će bez vode biti OVI DELOVI grada!

Autor: beograd.rs

Vesti

31.05.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, sutra od 8 do 17 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vele Nigrinove, Jovana Rajića (između ulica Timočke i Sazonove) i Bojanskoj (između ulica Vele Nigrinove i Sazonove), saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz ovog preduzeća saopštavaju i da će zbog ispiranja novopoloženog cevovoda vodovodne mreže na opštini Voždovac, sutra od 8:30 do 14 sati bez vode ostati potrošači u ulicama Vojvode Đurovića, Vojvode Skopljanca, Ljubičkoj i Danijelovoj.

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading