BEOGRADSKE ČAROLIJE POČINJU: Otvoren "Trg Bajki" na Zvezdari

Autor:

Vesti

02.12.2017

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je otvaranju "Trga bajki" ispred UK "Vuk Stefanović Karadžić", čime je započela manifestacija "Beogradska zima".

RepublikaFoto: Promo foto
"Trg bajki" otvorio gradonačelnik

Siniša Mali rekao je da će „Trg bajki” biti otvoren do 30. decembra, te da je programom predviđeno 80 koncerata, radionica, predstava i drugih sadržaja.
–  U poslednje dve godine više od 120.000 ljudi prošlo je kroz "Trg bajki". Ova manifestacija označava početak "Beogradske zime", a spremili smo mnogo lepih iznenađenja za naše mališane.

RepublikaFoto: Promo foto
Zvezdara puna mališana

Biće tu i srpskih narodnih bajki, što znači da će naši najmlađi imati priliku da nauče ponešto iz naše istorije i tradicije. Sutra na Trgu republike počinje manifestacija "Trg otvorenog srca". "Beogradska zima" se zahutava i trajaće naredna dva meseca – istakao je Mali i pozvao sugrađane da svakodnevno uživaju u raznovrsnom programu u gradu.

Ova godina bi trebalo da bude rekordna po prihodima iz turizma, naveo je Mali, i dodao da se Grad Beograd trudi da na ovaj način zaradi novac, ali da u isto vreme sugrađanima priredi pravu prazničnu atmosferu kakvu ovaj grad i zaslužuje.
Gradonačelnik je Beograđanima poželeo srećne novogodišnje praznike i naveo da su upravo praznici prilika da se provede kvalitetno vreme sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading