(FOTO) GRAD STAJE NA PUT BAHATIM INVESTITORIMA! Vesić: Sprečeno rušenje vile na Vračaru, u Beogradu će se poštovati zakon i red

Autor:

Vesti

15.04.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Topolskoj ulici na Vračaru je, bez dozvole, investitor je počeo rušenje objekta koji je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Vila na Vračaru

Tim povodom se na svom Fejsbuk profilu oglasio zamenik gradonačelnika Goran Vesić:

- Investitor je počeo da ruši vilu koja je pod zaštitom BEZ SAGLASNOSTI ZAVODA ZA ZAŠTITU SPOMENIKA KULTURE GRADA BEOGRADA!

Bahatost bez granica! Na moj zahtev upravo izlazi inspekcija a biće podneta i krivična prijava. Obavešteno je i Ministarstvo kulture," a na teren izlaze i stručnjaci Zavoda za zaštitu spomenika. Izgleda da se duh iz Jadranske ulice širi Vračarom pa ima onih koji misle da su iznad zakona i da mogu da rade šta hoće!

U Beogradu će se poštovati zakon i red. To obećavam - napisao je Vesić.

 

Тополска 19 на Врачару. Инвеститор је почео да руши вилу која је под заштитом БЕЗ САГЛАСНОСТИ ЗАВОДА ЗА ЗАШТИТУ... Posted by Горан Весић on Thursday, April 15, 2021

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Igor

16.04.2021 07:05

Prvo treba uvesti red medu politicarima! Treba pristojno ponasati prema narodu! Zasto vazne sastanke ne prenose televizja uzivo,narod treba da zna svaki korak ono sto desava u drzavi! Ovako ako dode do zlo zna se ko je kriv!