(VIDEO) GDE GOD SE POJAVI, ON JE ZVEZDA: Evo kako Putin pleše sa austrijskom ministarkom!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

21.08.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijska ministarka spoljnih poslova, Karin Knajsl meta je žestokih kritika poslednjih nekoliko dana, pre sevga i samo zato što je pozvala Vladimira Putina na venčanje, a potom i zbog toga što je pred ruskim predsednikom napravila veliki naklon kada ga je dočekala na svom slavlju. Međutim, i pored brojnih negativnih reakcija na takve poteze, Putin je bio zvezda na tom venčanju.

Knajsl je s njim otplesala valcer i nakon toga napravila duboki naklon što su neki austrijski mediji ocenili štetnim za Austriju.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Naklon na kraju plesa važan je element bečkog plesnog bontona i izraz poštovanja, objasnio je Roman Svabek, vlasnik plesne škole koja zadnjih deset godina organizuje poznati bečki Opernbal.

- Knajselino klečanje pred Putinom je sramota - ocenio je Der Standard.

Knajsl (53), nestranački stručnjak za Bliski istok, imenovana je za ministarku spoljnih poslova na predlog krajnje desne Slobodarske stranke (FPOe) koja je bliska Putinovoj Jedinstvenoj Rusiji.

Njeni kritičari fokusirali su se na to što Austrija trenutno predseda EU, a odnosi EU i Rusije jako su napeti zbog niza pitanja.

Austrija nije kao druge evropske države ove godine proterala ruske diplomate nakon što je Velika Britanija optužila Kremlj da je nervnim otrovom otrovao bivšeg ruskog špijuna i njegov kćer u Engleskoj, što Moskva poriče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading