MLADIĆ UŠAO U KNJIŽARU I ZAPOČEO KRVAVI PIR! Šest žrtava pomahnitalog napadača (VIDEO)

Autor:

Svet

28.03.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U smrtonosnom napadu nožžem u jednoj knjižžari u kanadskom gradu Vankuveru, žživot je izgubila jedna žžena, a petoro ljudi je ranjeno.

RepublikaFoto: Darryl Dyck/The Canadian Press via AP
Krvavi pir u knjižari u Vankuveru

Policija je potvrdila da je u pritvoru jedini osumnjičeni za ovaj zločin, koji se dogodio u subotu u ranim popodnevnim časovima i pozvala svedoke da se jave, posebno one koji su snimali kamerama i snimke objavili na društvenim mrežama, preneo je Rojters.

- Imamo ukupno šest žžrtava od kojih je jedna žjdena, nažžalost, podlegla povredama. Osumnjičenog smo uhapsili, ali ostaje pitanje zbog čega se ovo dogodilo - izjavio je predstavnik policije Frenk Džang na konferenciji za novinare koju je prenosio CBC.

Džang nije naveo u kom stanju je osumnjičeni, ali je potvrdio da je reč o osobi sa krivičnim dosijeom, od ranije poznatoj policiji.

Moje srce je večeras u severnom Vankuveru. Svi Kanađani vas nose u svojim srcima i žele brz oporavak ranjenima - poručio je na svom Tviter nalogu premjer Kanade Džastin Trido.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading