SRBIN ŽRTVA MASOVNOG UBICE U KOLORADU! Mladić krenuo na posao kada je došlo do masakra u prodavnici (video)

Autor:

Hronika

23.03.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je identifikovala osumnjičenog za masovu pucnjavu u supermarketu u u Bolderu, u američki državi Kolorado, kao i njegovih deset žrtava, među kojima je i 23-godišnji Srbin Neven Stanišić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mladi Srbin stradao u masovnom ubistvu u Kolaradu

Kako su u srpskoj pravoslavnoj crkvi Jovan Krstitelj u Lejkvudu potvrdili za "Blic" jedna od žrtava je i njihov parohijan Neven Stanišić. On je, po njihovim rečima, krenuo na posao kada je došlo do pucanjave.

Policajac, 51-godišnji Erik Tali, smrtno je pogođen. Bio je prvi policajac koji je stigao na mesto događaja. Ostale žrtve su identifikovane kao: Deni Strong (20); Riki Olds (25); Tralona Bartkovijak (49 godina); Suzan Fontana (59); Teri Lejker (51); Кevin Mahonej (61); Linn Mareji (62) i Džodi Voters (65).

Starost žrtava je od 20 do 65 godina, rekla je šefica policije Bulder Maris Herold.

Osumnjičeni, 21-godišnji Ahmad Al Alivi Alisa, iz Arvade u Кoloradu, zadobio je ranu u nozi i priveden. On je optužen za 10 tačaka ubistva i biće odveden u zatvor okruga Bolder nakon što bude pušten iz bolnice.

 

 

Podsetimo, pucnjava se dogodila nekoliko kilometara od kampusa Univerziteta Kolorado, u prehrambenoj prodavnici u kojoj su ljudi kupovali, ali i primali vakcine protiv kovida-19, piše Ej-Bi-Si.

 

 

To je druga masovna pucnjava u Americi u poslednjih nedelju dana, nakon pucnjave u lokalnim salonima za masažu u Atlanti u kojoj je prošlog utorka ubijeno osam ljudi, među kojima šest žena azijskog porekla.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading