(VIDEO) AMERIKA POTRESENA: Visio sa "Tramp kule" s nožem u ruci, želeo je RAZGOVOR SA DONALDOM po cenu života!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

19.10.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac sinoć se spustio užetom s Trampove kule u Čikagu tražeći razgovor s predsednikom uz pretnje da će, ako ga ne dobije, prerezati uže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, youtube.com
Žarko želeo da popriča sa Trampom

Muškarac starosti oko dvadeset godina, koji se predstavio kao član pokreta za zaštitu crnaca „Black Lives Matter”, visio je s užeta više od tri sata, držeći pritom nož i preteći, dok je oko Trampove kule nadletao policijski helikopter.

Za to vreme sve je snimao i puštao uživo na Fejsbuku, a kako piše San, policajci su ga posle tri sata zgrabili kroz razbijen prozor i prostor za ventilaciju.

– Ako Tramp nešto obeća, trebao bi to da učini pre izbora. Ovde sam u Čikagu, jednom od najliberalnijih gradova u svetu i stvarno poštujem ljude koji ovde žive, dodao je.

Naglasio je da treba „doneti veliku odluku”.

– Moramo doneti veliku odluku. Zbog toga želim da razgovaram s medijima. I reći ću ono što želim reći. Gospodine Tramp, ako mislite da sam lud, nisam lud. Ako ne budete razgovarali sa mnom, preseći ću uže, kazao je.

 

Ranije su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i video zapisi na kojima se vidi kako se muškarac u 20-im godinama spušta niz toranj od 98 spratova. Stigli su policija i vatrogasci. 

 

Hitne službe navodno su se pripremale da ga povuku konopcem, ali su na kraju uspeli da ga zgrabe iz otvorenog prozora na 21. spratu. Policajci su razbili prozor, provukli se kroz prostor za ventilaciju i zgrabili ga nakon što je tri sata visio. 

Ovo nije prvi put da se neko spustio s Trampove zgrade i izneo zahteve za američkog predsednika. Podsetimo, Tramp je trenutno u Las Vegasu, u Nevadi, gde je juče održao predizborni skup.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading