Dečak (4) umro u kući nakon posete lekaru: Rekli su da ima grip, naređena hitna obdukcija

Autor: Telegraf

Svet

04.02.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorogodišnji dečak iz Grčke preminuo je juče pod nerazjašnjenim okolnostima, nakon što se sa roditeljima vratio kući od lekara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustarcija

Mališan se razboleo prošle sedmice i roditelji su ga u četvrtak odveli kod lekara u Halkidi, gde mu je dijagnostifikovan grip i dete je poslato kući. Međutim, dečak se danima žalio da je mnogo umoran i da teško diše, kao i da ga boli uho.

Kako mu se zdravstveno stanje i pored antibiotika nije poboljšalo, roditelji su ga juče opet odveli lekaru, nakon čega je preporučeno da se jave u bolnicu u Atini. Nažalost, dete nije stiglo do bolnice, preminuo je ubrzo po povratku kući.

Mališan je, kako prenose grčki mediji, počeo otežano da diše kada su ga roditelji doveli od lekara kući da ga pripreme za odlazak u Atinu. Čim su uvideli da dete jedva hvata dah, smestili su ga u kola i krenuli brzo ka bolnici. Nažalost, lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt dečaka.

Naređena je hitna obdukcija, a rođaci kažu da su roditelji skrhkani bolom.

- On im je bio jedino dete. Oni su slomljeni. Nikom nije jasno šta se dogodilo - rekao je jedan od rođaka za Prototemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading