ŠIJAN IZREŠETAN, NJEGOVA SUPRUGA RANJENA

Autor:

Svet

07.09.2018

05:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Ostojić (42), zvani Šijan, ubijen je preksinoć u sačekuši, dok je njegova supruga Sandra Jošić (40) ranjena u napadu. U trenutku pucnjave Ostojićev džip rendž rover je bio u pokretu, a napadač je uspeo da pobegne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ubica je sačekao žrtvu u Kozarskoj ulici u trenutku kada je automobilom skretao u ulicu u kojoj stanuje.

- Napadač se sakrio iza drveta i, kada je automobil usporio na krivini, ispalio je više rafala u Ostojića, koji je preminuo na licu mestu - kaže izvor iz policije.

Hici su pogodili i njegovu suprugu, sa kojom ima troje dece. Ona ima povrede lica, grudnog koša i ruke, ali je van životne opasnosti.

Ostojić je u centru Banjaluke držao kafić, dok je njegova supruga vlasnik salona za lepotu. Policiji je poznat od ranije. U mladosti je hapšen zbog krađa, a prethodnih godina dovodio se u vezu i s drogom. Sudilo mu se 2011. godine i zbog pokušaja ubistva mladića, čiji je automobil izrešetao nakon što je pretučen u jednom kafiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading