(FOTO) Krivokapićev potez koji je mnoge ostavio BEZ TEKSTA: Uradio je ono što Duško Marković nije NIKADA U ŽIVOTU

Autor:

Svet

07.12.2020

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrani premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić jutros je primio dužnost od doskorašnjeg predsednika Vlade Duška Markovića.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Zdravko Krivokapić stiže na posao

Nakon maratonske sednice koja je trajala čitava tri dana, Crna Gora je dobila novu vladu nakon 30 godina vladavine Đukanovićevog DPS-a.

Za premijera izabran je profesor Zdravko Krivokapić a kao njegov zamenik odnosno prvi i jedini potpredsednik vlade imenovan je mladi Dritan Abazović.

Krivokapićev predolg podržalo je 42 poslanika dok je pritv bilo 28.

Ono što se u prvi mah pokazalo kao naznaka da će promene zavladati Crnom Gorom jeste neubičajeni potez novog premijera koji je jutros zabeležen ispred Vlade Crne Gore. 

Naime on je suprotno poziciji koju obavlja a koja podrazumeva da za dolaske na sastanke i ostala politička dešavanja dobije ličnog šofera i službeni auto, na iznenađenje mnogih Krivokapić je izašao ni manje ni više već iz taksija.

Sudeći po komentarima građana, ovakav potez naišao je na mnoštvo hvalospeva i oduševljenja pogotovo onih koji su mu pružili podršku na izorima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading