Knežević najavio "bombu": Večeras objavljujem ceo snimak, pa neka se Milo češe!

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

28.11.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbegli biznismen i predsednik Atlas grupe Duško Knežević najavio je da će večeras u 22 sata u direktnom uključenju na Instagramu objaviti kompletan snimak "koverte" i to uoči održavanja kongresa Demokratske partije socijalista koji je zakazan za subotu, 30. novembra.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Knežević je poručio da će pustiti film iz razloga što je Milivoje Katnić, glavni Specijalni državni tužilac, izjavio da je deo snimka isečen...

Deo snimka javnost je već videla u kojoj Knežević za potrebe DPS-a Mila Đukanovića u izbornoj kampanji 2016. godine tadašnjem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću uručuje kovertu u kojoj se navodno nalazilo oko 100.000 dolara. Ovaj snimak izazvao je politički zemljotres u Crnoj Gori, uzdrmao ključne poluge vlasti.

Knežević je nedavno poručio da će pustiti film iz razloga što je Milivoje Katnić, glavni Specijalni državni tužilac, izjavio da je deo snimka isečen i da se vidi samo onaj u kojem Stijepović uzima pare.

RepublikaFoto: youtube.com/in4snet

- Priuštiću Katniću da vidi ceo snimak – od početka do kraja. Međutim, tamo se pominju neke velike stvari, pa neka se češu, poručio je Knežević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading