Nasuo pun rezervoar na pumpi, rekao da radi za Mila pa "zapalio"

Autor: volimpodgoricu

Svet

16.10.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričanin Š.I. osuđen je na dva meseca i 15 dana zatvora jer je sredinom avgusta, lažno se predstavljajući kao policajac, prevario jednu benzinsku pumpu.

RepublikaFoto: pixabay.com/Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

On je sa Tužilaštvom sklopio Sporazum o priznanju krivice, a u kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru, od 16. avgusta, kada se i desila prevara. Prema detaljima Sporazuma, Podgoričanin je priznao da se 16. avgusta, oko 02.30 časova posle ponoći, na benziskoj pumpi u jednom podgoričkom naselju, lažno predstavio kao policijski službenik.

On je zaposlenima na pumpi, prilikom točenja goriva u svoje vozilo, pokazao službenu legitimaciju-značku, lažno se predstavljajući kao policijski službenik R. S., angažovan u Crnoj Gori na poslovima odbrane države i predsednika Mila Đukanovića.

Zatim je, dodaje se, odbio da plati 73,51 evra na ime natočenog goriva uz obrazloženje da će to država platiti. Nakon tih reči, otišao je sa benzinske pumpe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading