NAVUKLI GA NA TANAK LED: Australijanci pitali Đokovića o vakcinaciji, Srbin im odgovorom ZAPUŠIO usta!

Autor:

Sport

25.02.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako biti Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najboljeg tenisera sveta optuživali su za mnoge stvari, pa i za to da je antivakser sve zbog toga što je prošle godine govorio da nije pobornik obavezne vakcinacije.

Đoković je povodom osvajajna Australijan opena odradio intervju za tamošnji "7NEWS Australia", a novinari nisu propustili priliku da ga ispituju o vakcinaciji i pokušali da ga isprovociraju.

Bilo je to pitanje koje bi "podgrejalo" nastojanja onih koji Noleta smatraju "antivakserom" da produže s takvim ponašanjem ali.

Najbolji teniser sveta nije hteo da se igra te igre. Odgovorio je ovako:

- Hajde prvo da vidimo šta će se dešavati. Mnogo je bilo priča, ali se maltene ništa nije definitivno odlučulo u smislu propisa, ili pravila ATP-a ili organizatora grend slem turnira. Tako da ću, prosto, da sačekam i vidim - istakao je Novak i dodao:

- Trenutno se o mnogo toga debatuje, sve je još 'u vazduhu' i neću da komentarišem nešto što nije gotovo.

Tokom ceremonije posle finala Australijan opena sa tribina su se orili zvižduci upućeni čelnici Teniskog saveza Australije, Džejn Hrdlički, kada je tokom govora spomenula vakcinaciju.

- To definitivno nije bila laka situacija za predsednicu australijskog Saveza. Saosećam se sa njom. Mislim da se dobro nosila s obzirom na okolnosti, definitivno nije bilo lako ostati pribran kao što je ona. Završila je govor na veoma dobar način - istakao je Nole.

Za kraj Novak je zaključio.

- Mnogo je pomešanih mišljenja i emocija oko svega što se sada dešava u svetu. LJudi žele da se vrate normalnim životima, pa je normalno da vidit i čujete frustracije. Ne deluje mi da je kraj pandemije blizu, naročito kada je u pitanju Evropa i povratak tamošnje publike na sportske događaje - zaključio je najbolji teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lavica

25.02.2021 21:36

Ma tako je majstore, tako treba da tim prepotentnim stranim novinarima samo diplomatski....jos malo pa ce da vrse ispitivanja nad tobom....to su pokvareni, neispunjeni, ljubomorni, puni sebe,prepotentni ljudi....samo tako Nole sa njima....njihovim jezikom.....idemooooo Nole....sta njih briga za vakcinu, oni treba da postavljaju pitanja u vezi tenisa ??