ENGLEZI UVERENI: Vidić novi trener Junajteda!

Autor:

Sport

12.11.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih nedelja sve su jače glasine da bi Žoze Murinjo mogao vrlo brzo da napusti tabor Mančester junajteda. Nije se pričalo o zameni sve dok u studiju nakon derbija sa Sitijem Englezi nisu shvatili da bi idealna zamena bio nekadašnji reprezentativac Srbije - Nemanja Vidić.

Nemanja Vidić

Legendearni kapiten Mančester Junajteda govorio je uoči mančesterskog derbija da pruža apsolutnu podršku portugalskom stručnjaku, a stav nije promenio ni posle utakmice, uz jedno priznanje "da bi i on jednogh dana želeo da postane menadžer", a Englezi su odmah u zagradu stavili (Mančester Junajteda), što je izazvalo oduševljenje navijača na društvenim mrežama. 

"Miror" čak piše ovako: Nemanja Vidić ne želi da kritikuje Žozea Murinja jer želi njegov posao!

- Ako Murinjo posle ovoga krene da pobeđuje onda ja kao navijač neću biti ljut u slučaju da dobijemo 10 utakmica zaredom - rekao je Vidić, a onda obrazložio zbog čega nema reči kritike za svog budućeg kolegu - Da budem iskren, u budućnosti bih želeo da budem menadžer. Voleo bih da naučim još neke stvari. Da kritikujem Murinja sada, a u perspektivi želim da bude trener - to ne bi bilo pošteno. On je čovek koji je osvojio mnogo trofeja. U redu, to nije Mančester koji smo navikli da gledamo, ovo je Murinjov Mančester. Kada je dolazio morali ste da znate šta da očekujete, kakvu vrstu fudbalu. On je tako igrao i u Interu, u Čelsiju manje više, možda samo malo otvorenije u Realu. Na kraju krajeva to je "Murinjo fudbal" - podvukao je bivši kapiten Junajteda koji se već uveliko priprema za trenerski posao.  

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Znaju to i navijači Mančester Junajteda i posle ovakvih izjava počeli su da ga prizivaju, a mediji na Ostrvu masovno konstatuju da je Srbin ovakvim nastupom "ušao u ring, u borbu za Murinjovu fotelju".  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading