Veliko pojačanje za Inter pred derbi sa Juventusom: Vraća se Samir Handanović!

Autor:

Sport

25.02.2020

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti navijača u Torinu u nedelju veče, ali biće Samira Handanovića među stativama Intera. Posle vesti da je zbog epidemije virusa korona zabranjeno prisustvo publike na derbiju Juventusa i Intera, stiže ohrabrujuća vest za simpatizere "neroazura", pošto se kapiten vraća u stroj i trebalo bi da bude spreman za jedan od najvažnijih mečeva u raspletu šamionske trke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Samir Handanović

Oporavak Slovenca teče prema planu, lekarski izveštaji pokazuju da su posledice loma prsta na meču pre mesec dana sanirane, pa će prema saznanjima Gazeta delo sporta Handanović već u petak biti na raspolaganju treneru Antoniju Konteu.

U nedelju veče, ističe ugledni list, Samir će stati na gol-crtu u pokušaju da osujeti pokušaje Kristijana Ronalda, Gonzala Iguaina, Paola Dibale i ostalith.

Handanović, ipak, neće braniti u četvrtak, u revanšu šesnaestine finala Lige šampiona protiv Ludogoreca. Šansu će opet dobiti Danijele Padeli, koji ga je menjao protiv Udinezea, Milana i Lacija u prvenstvu, Napolija u kupu, kao i na gostovanju Razgradu.

Samo što Padeli ne uliva poverenje, pa su u stručnom štabu jedva čekali da se prvi golman oporavi.

I - braniće. Uostalom, tim se oseća sigurnije kad je Samir Handanović na terenu, a kako je i ove seozne možda najkonstantniji pojedinac milanskog velikana biće i te kako dragocen u periodu sezone kad se rešava pitanje prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading