Zvezdin spisak putnika za Marijampol , bez dva pojačanja u Litvaniji!

Autor:

Sport

08.07.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovosezonska evropska premijera za izabranike Vladana Milojevića zakazana je za utorak, 9. jul, u 20 sati po srpskom vremenu kada će šampion Srbije odmeriti snage sa litvanskom Suduvom.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je odredio spisak putnika za meč u Litvaniji i nije pravio velika iznenađenja. Zbog povreda zarađenih tokom letnjih priprema u Austriji, na spisku putnika za Litvaniju nema novajlije Radovana Pankova koji ima rupturu prednje lože i džokera Milana Jevtovića koji je na pripremama ostavio jako dobar utisak.

Podsetimo, za prvo kolo nisu ni licencirani Lorenco Ebesilio čija prodaja se očekuje uskoro, poslednje pojačanje Žander i Milan Gajić koji zbog obaveza u mladoj reprezentaciji nije prošao pripreme.

Na spisku se nalaze Milan Pavkov za kojeg postoji mogućnost da svakog trenutka realizuje transfer, ali i novajlija Tomane koji se tek nedavno priključio ekipi.

Na spisku putnika su:

Milan Borjan i Zoran Popović

Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić i Milan Rodić

Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hose Alberto Kanjas, El Fardu Ben, Marko Marin i Veljko Simić

Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Tomane i  Milan Pavkov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading