Jednu grešku sve žene prave, pa ujutru izgledaju kao izgužvane krpe! Evo šta treba da uradite uveče da bi vam ujutru lice bilo sveže

Autor:

Lifestyle

01.09.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bore su normalan deo starenja i nema potrebe dizati neku preteranu frku. Postoji par dobrih trikova koje mogu usporiti njihov proces i neće vam biti potrebna skupocena dnevna i noćna krema.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Stavite male jastuke ispod ruku dok spavate. Zvuči ludo, ali je dobra fora. Dakle, legnete na leđa, spremite se za spavanje i stavite ispod laktova dva mala jastučeta. Istraživanja su pokazala da ova poza omogućava najkvalitetniji san i ujedno rešava probleme sa bolom u leđima.

Ogradite se u toku sna

Još jedna suludost koja mnogo znači: važno je da spavate na leđima. S obzirom da se u toku sna najčešće okrećemo, nađite način da se ogradite sa leve i desne strane tako da u toku noći se ne pomerate. Možete oko sebe da stavite jastuke ili bilo kakvu vrstu mekane ograde. Važno je da se naviknete da spavate u istom položaju.

Jastuče ispod kolena

Jastiče ispod kolena poboljšava rad krvotoka. Zato nas često opominju kad prekrštamo noge jer sprečavamo normalan proces cirkulacije. Krv prolazi svuda kroz naš organizam, prema tome dozvolite joj da radi svoj posao kako treba.

 

Presavijen peškir ispod glave

Ukoliko nemate ortopedski jastuk, možete da improvizujete sa peškirom. Zarolajte ga i stavite ispod vrata. Sve metode koje su primenjuju su dobre za krvotok i veoma će uticati na kvalitet sna, a sa samim tim i na naše lice i telo.

Dobar dušek

Najbolji su tvrđi dušeci. Istraživanja pokazuju da tvrd dušek je dobar za kičmu, cirkulaciju i obezbeđuje kvalitetniji odmor.

Hidrantna krema

Kad sebi obezbedimo dovoljno sna koji je kvalitetan, onda na red nastupa hidrantna krema. Nema potrebe da koristite skupocene kreme za telo i lice. Važno je da izaberete ono što vašoj koži prija i da svakodnevno negujete kožu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading