Supermodel trpi bolove gore od porođajnih da bi izgledala mlado, a da li biste vi pristali na OVO?

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

05.03.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji supermodel Polina Poriškova objavila je video snimak na kojem pokazuje šta ona čini da sačuva mladolikost.

 

Polina ima 54 godine i ne krije šta radi da bi sačuvala mladolikost. Objavila je video u kojem pokazuje da je njena tajna takozvana ulterapija koja je vrlo skup, ali i jako bolan metod zatezanja kože.

 - Ovo je ta magija. Laserski tretman koji vam za sat vremena vraća kolagen u kožu. Zašto ga ne bi koristile sve žene na svetu? Prvo zato što je jako, jako bolno. Porođala sam se dva puta prirodnim putem bez ikakvih anestetika, ali kada sam na ovoj terapiji poželim da mi daju nešto protiv bolova. Ukoliko nikada niste osetili kako je kada vam neko upaljačem prelazi preko kože, polako milimetar po milimetar, onda probajte ulterapiju i znaćete kakav je osećaj. Umesto opekotina i ožiljaka imaćete mnogo više kolagena, a koža će vam izgledati savršeno odmah nakon tretmana. Ipak, kod nekih žena ovaj tretman nije prošao najbolje. I nije nimalo jeftin - otkrila je ona. 

 

 


Polina je bila na naslovnim stranicama časopisa Lajf, Vog, El i Plejboj, a tokom 1980-ih bila je jedna od najpoznatijih svetskih manekenki. Godine 1988. zaradila je šest miliona dolara za reklamu kozmetike Este Loder.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading