BOLJE JE DA IM NE STANETE NA ŽULJ! Ovo je grupa horoskopskih znakova koji ništa ne opraštaju i pamte kao slonovi

Autor: Republika

Lifestyle

27.11.2020

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprostiti je teško, ali ne i nemoguće.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Osim ako ne spadate u skupinu ovih horoskopskih znakova koji to jednostavno ne mogu da urade! U nastavku pročitajte kojim se to znakovima ne želite zameriti.

1. JARAC

Spada u grupu teških znakova s kojima se ne isplati upuštati se u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinovani u svemu pa tako i u ljutnji zato su sposobni da precrtaju osobu koja ih je povredila i da istraju u tome.

2. BIK

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni i zbog toga imaju potrebu da sve oproste, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da uistinu i oproste osobama koje su im se zamerile, povredile ih ili na bilo koji način oštetile.

RAK

Možda je teško zamisliti emotivne rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s bikovima i(li) jarčevima, ali oni uistinu teško praštaju. Kada im uradite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije pomenuta znaka. U tišini će vam dati do znanja da ste povredili njihovea osećanja i da to nikada neće da zaborave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

4. ŠKORPIJA

Pripadnike ovog znaka s razlogom nazivaju živom vatrom. Škorpija je jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulsivno i strastveno, pa nije pametno ljutiti je. Ona nema dar da oprašta i ako je jednom izneverite, nikada vam više u potpunosti neće verovati.

5. LAV

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od bika i jarca zajedno, odgovor je – lav. Nikada vam neće oprostiti prestup zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobija, onda oproštaj nije opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading