HOROSKOP ZA SUBOTU 1. 8. - Vodolije treba da se čuvaju spletki na poslu, Škorpijama treba rezervni plan

Autor: republika

Lifestyle

31.07.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovi koji su u vezi mogu prolaziti kroz fazu distanciranja u odnosu s partnerom. Pa ipak, oboje ćete pokazati spremnost da prevaziđete problematičan period. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Blizanci, za vreme nepovoljnih aspekata između Merkura i Saturna i Plutona ne preporučuju vam se rizične investicije. Vaš odnos sa nadređenima može postati problematičan jer neko od vaših kolega počinje da širi neke spletke o vama. Potrudite se da zauzmete mudar stav prema tome.

Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize u odnosu sa partnerom, a najveći problem mogu biti spletke i mešanje drugih osoba u vaše privatne stvari. Problem ćete prevazići samo potpuno iskrenim razgovorom s partnerom.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading