Dnevni horoskop za subotu, 1. 8. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Nepovoljni aspekti Merkura i Saturna i Plutona donose vam poteškoće u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Posao se može odvijati daleko sporije zbog promenljivih regulativa i poteškoća u saobraćaju. Neko putovanje možete odložiti.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz krizu i to ćete moći da osetite kroz sve veću distancu koju postavljate jedno prema drugome. Veza zasnovana na pravim osećanjima proći će za vreme ovih aspekata bez problema. U suprotnom, uslediće naporni i teški razgovori među vama.

ZDRAVLJE: Tahikardija.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Negativan aspekt Merkura sa Saturnom i Plutonom može vam doneti složeniju situaciju na poslu, budući da može uzrokovati odlaganje projekata i kašnjenje novca. Najveći izazov sastojaće se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas i nadređenih.

LJUBAV: Bikovi koji su u vezi mogu prolaziti kroz fazu distanciranja u odnosu s partnerom. Pa ipak, oboje ćete pokazati spremnost da prevaziđete problematičan period. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Za vreme nepovoljnih aspekata između Merkura i Saturna i Plutona ne preporučuju vam se rizične investicije. Vaš odnos sa nadređenima može postati problematičan jer neko od vaših kolega počinje da širi neke spletke o vama. Potrudite se da zauzmete mudar stav prema tome.

LJUBAV: Slobodne Blizance očekuje ljubav na prvi pogled u osobu koju će upoznati preko društvenih mreža. Početak ljubavnog poglavlja s osobom u znaku Vodolije ili Lava krije u sebi izazov jer se može ispostaviti da je osoba veoma zatvorena i da se teško otvara.

ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Poslovna saradnja sa novim poslovnim partnerima može naići na prepreke. Problem može da se sastoji u nepostojanosti pregovarača. Komplikovanu situaciju ćete rešiti uz pomoć svog tima, ali opet nećete biti sasvim zadovoljni. Finansijska situacija se iz dana u dan popravlja.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize u odnosu sa partnerom, a najveći problem mogu biti spletke i mešanje drugih osoba u vaše privatne stvari. Problem ćete prevazići samo potpuno iskrenim razgovorom s partnerom.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Nepovoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Plutonom donose vam problem u komunikaciji sa saradnicima, ali i sa klijentima. Očekuje vas problematičan period ako se bavite ugostiteljstvom ili uslužnim delatnostima. Reč je o smanjenom obimu posla i broju klijenata.

LJUBAV: Lavovi koji su u vezi tokom ovog perioda mogu da imaju period slabijeg razumevanja s partnerom, a moguće su i ljubomorne scene. Lavovi koji su slobodni mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Škorpije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Neophodan je oprez u ovom periodu jer vam nepovoljni aspekti Merkura sa Plutonom i Saturnom mogu doneti ozbiljne previde i pogrešne procene poslovne situacije. U svakom slučaju, očekuje vas prilično problematičan period, kako u odnosu s nadređenima tako i sa kolegama. Neprijatnost u komunikaciji sa jednim saradnikom.

LJUBAV: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje s osobom koju mogu da idealizuju preko svake mere. Zadržite oprez da se ne biste jako razočarali. Device koje su u vezi očekuju nesporazumi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Nepovoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Plutonom mogu vam doneti tehničke probleme u sprovođenju posla, ali i konflikte s nadređenima. Ključ izlaska iz problematičnog perioda sastojaće se u oslanjanju na članove tima i umerenom nastupu u odnosu s nadređenima. Zakašnjenje uplate novca.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu da počnu da se viđaju s osobom koja nije slobodna, ali da to tek kasnije saznaju. Moguća je takođe delikatna situacija da im se udvara neka osoba na poslu. Neophodan je diplomatski nastup.

ZDRAVLJE: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Teško ćete moći da se držite unapred zacrtanog plana radnih aktivnosti jer se uslovi poslovanja mogu menjati vrlo brzo. Moguće su promene zakonskih regulativa koje blokiraju sprovođenje radnog zadatka. Važno je da osmislite rezervni plan i improvizujete rešenja zajedno sa svojim članovima tima.

LJUBAV: Škorpije očekuje isprekidan odnos s partnerom, što će početi u njima sve više da budi sumnju. Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla ili društvenih mreža. Ubrzo će uslediti prvi sastanak.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Nemojte ulaziti u rizične investicije jer vam planete ne daju podršku da krenete putem nedovoljno proverene situacije na terenu. Vaša saradnja sa nekim prijateljima može iznenada da se postavi na potpuno drugačije temelje izmenom nekih ranije dogovorenih uslova.

LJUBAV: Glavna tema ovog perioda je zbližavanje s osobom s kojom poslovno sarađujete, a koja vam se iz dana u dan sve više dopada. Nalazite se u nedoumici da li da pokvarite kolegijalan odnos. Pa ipak, privlačnost između vas je suviše velika da biste odoleli.

ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Nepovoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Plutonom mogu negativno uticati na rad sa mušterijama, klijentima i na međusobne odnose s kolegama i nadređenima. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja. Ako se bavite trgovinom ili radite s klijentima, moguć je smanjen obim posla.

LJUBAV: Ako ste u vezi, prolazite kroz period krize. Partner može da vam prebaci za neke stvari koje ste rekli ili uradili, a ukoliko odgovorite istom merom, postoji mogućnost veće rasprave i distanciranja. Situacija će zahtevati prilagođavanje.

ZDRAVLJE: Bol u kolenima.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Veoma je važno da se dobro organizujete u ovom periodu jer postoji mogućnost da pogrešno procenite obim posla usled čega možete probiti zadati rok. Čuvajte se manipulativnih kolega i spletki u ovom periodu jer bi to moglo da vam stvori neprijatnosti i dovede vas u sukob s nadređenima.

LJUBAV: Zauzete Vodolije osećaju se potpuno neshvaćenim od partnera. Uz sve to, partner može postati na momente ljubomoran, pa je na vidiku prilično stresan period. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi se povratio mir.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Nepovoljan aspekt Merkura sa Saturnom i Plutonom ukazuje na nesporazume u odnosu s nadređenima. Rizične investicije nisu preporučljive jer postoji mogućnost previda, pa čak i većeg finansijskog gubitka usled pogrešne procene. Ovi negativan aspekti upućuju na to da budete oprezni u rukovanju novcem.

LJUBAV: Ribe koje su slobodne mogu da počnu da se viđaju s osobom koju poznaju preko društvenih mreža. Kasniji period bi mogao da im donese zbližavanje. Odnos će s vremenom da preraste u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 16. 4. 2021.